BibliaDeEstudio

In Nederland is StudieBijbel een prachtig gereedschap dat voorgangers, bijbelleraren en geïnteresseerde gelovigen helpt om de Bijbel beter te begrijpen. Op dezelfde wijze helpen wij sinds 2008 onze broeders en zusters in Latijns Amerika met het BibliaDeEstudio project.

Dankzij de Nederlandse gebruikers en donateurs stellen wij de BibliaDeEstudio app met de Spaanse uitgave van StudieBijbel Pakket Paulus, gratis ter beschikking van onze Spaanstalige medegelovigen, met name voor hen die in Latijns Amerikaanse landen wonen.

Volgens Dr. Charles E. van Engen van Fuller Theological Seminary zijn er maar weinig mogelijkheden voor Latino kerkleiders om hoger theologisch onderwijs te volgen in hun eigen land en taal.

Daarom zijn wij heel erg blij met de betrokkenheid van onze Nederlandse gebruikers bij bijbelonderwijs in Latijns-Amerika. Die betrokkenheid heeft bijgedragen tot het verspreiden van onderwijsmaterialen die op dit niveau nog niet beschikbaar waren.

Op dit moment vinden duizenden Latino’s verdieping in hun geloof en leren meer over Gods Woord en hun relatie met de Heer door het gebruik van de BibliaDeEstudio app.

Omdat BibliaDeEstudio nu ook zonder internet verbinding beschikbaar is op mobile apparaten, is het aantal Latino registraties flink toegenomen. In september 2018 hebben al ruim 6000 BibliaDeEstudio gebruikers zich aangemeld.

Maar er is nog zoveel meer te doen en te bereiken. Daarom vragen we u biddend te overdenken om ons project te steunen met uw giften, met gebeden voor onze Latijns-Amerikaanse medegelovigen of door het kopen/huren van StudieBijbel uitgaven.

U kunt ons helpen om Latijns-Amerika te bereiken!

Bid, geef, koop, huur

Uw medewerking helpt ons om BibliaDeEstudio te kunnen vertalen, updaten, upgraden en gratis te verspreiden in Latijns-Amerika. Zo voorzien we in vele mogelijkheden om de mensen te bereiken met de waarheid van Gods woord.

 

Uw publicaties in Latijns Amerika?

Met het BibliaDeEstudio publicatie platform kan het CvB u helpen met het verspreiden van uw (missionaire) publicaties Latijns-Amerika landen. Stuur een mail naar info@studiebijbel.nl voor meer informatie.

 

Op de hoogte blijven van het BibliaDeEstudio project? Volg ons op Facebook en Instagram!

Blijf op de hoogte...