Doneer

Het Centrum voor Bijbelonderzoek (CvB) heeft een missie. Om die missie te laten slagen hebben wij uw hulp nodig. Voor onze nieuwe projecten, zoals het uitgeven van de StudieBijbel in het Spaans, vragen wij uw steun!

Donateur worden

Voor € 75,- per jaar kunt u donateur worden van het CvB. Met dit bedrag steunt u onze nieuwe projecten.

Als u donateur wordt ontvangt u:

  • Het StudieBijbel-magazine 4x per jaar gratis (normale prijs € 22,50)
  • Gratis toegang tot het symposium dat het CvB elk jaar houdt in september (normale prijs € 18,- per persoon)
  • Toegang tot het digitale archief van het StudieBijbel magazine, waar u alle artikelen (ruim 200) die sinds 2007 in het StudieBijbel magazine zijn verschenen kunt lezen.
  • Als geschenk ontvangt u het laatste boek van drs. Gijs van den Brink – Jezus, Israel en de kerk. Over de messiaanse oorsprong van de kerk uit de volkeren (CvB, 2010) ter waarde van € 14,95 euro.

Word nu donateur en steun ons werk!

IBAN NL88 RABO 0395 1277 77
BIC (=SWIFT) RABONL2U

Eenmalige giften en schenkingen

In Doorn is de Stichting tot Bevordering van Bijbelonderwijs (SBBO) gevestigd. Deze heeft een ANBI-erkenning. Wilt u het bijbelonderzoek steunen met een belastingaftrekbare gift, doe het dan via de Stichting SBBO op rekening NL82 RABO 0377 0937 42.

U kunt op 3 manieren een donatie geven:

  1. Via deze link uw donatie overmaken
  2. Een gift overmaken op rekeningnummer NL82 RABO 0377 0937 42 ten name van Stichting Bevordering Bijbelonderwijs te Doorn.
  3. Legaat, erfstelling of schenking. U kunt als laatste wil verschillende zaken regelen in een testament. Zo is er de mogelijkheid om de Stichting Centrum voor Bijbelonderzoek in uw nalatenschap te laten delen en zo het bijbelonderzoek ondersteunen.

 

Blijf op de hoogte...