Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

U kunt opzeggen door een email te sturen naar info@studiebijbel.nl .

Bij de StudieBijbel internetversie moet u minimaal zes maanden abonnee zijn, voordat u kunt opzeggen.

Gaat het om een abonnement op het StudieBijbel Magazine, mailt u ons dan zo vroeg mogelijk, omdat dit abonnement per jaar vooruit betaald wordt. U hoort dan van ons op welke datum een nieuw abonnementsjaar begint.

Ga terug naar het artikeloverzicht

Gebruikers beheren met een StudieBijbel Collectief account

Indien je daarvoor voldoende rechten hebt, kun je zelf gebruikers beheren binnen je StudieBijbel Collectieve account.

Via StudieBijbel Online ga je via het Instellingen menu naar je profiel, klik op de tab Produkten en klik daarna op Gebruikersbeheer bij het product StudieBijbel Pakket Salomo.

In het Gebruikersbeheerscherm zie je een overzicht van alle personen die gebruik maken van jouw StudieBijbel Collectieve account. Vanaf dit scherm kun je eenvoudig personen toevoegen of verwijderen.

Heeft de persoon al een bestaand StudieBijbel account? Geen probleem: vul bij het toevoegen van de gebruiker het emailadres in van het gebruikers account en het account wordt (na bewaren) automatisch aan het collectieve account gekoppeld. De gebruiker hoeft dus GEEN nieuw account aan te maken.

Mocht je na verloop van tijd een persoon verwijderen uit je StudieBijbel account, dan zal die persoon StudieBijbel Pakket Grace kunnen blijven gebruiken. De persoon kan daarna ook zelf upgraden naar een ander pakket.

Ga terug naar het artikeloverzicht

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!