Met StudieBijbel naar het Bijbels Museum!

Het Bijbels Museum is een ontmoetingsplaats waar de geschiedenis van de Bijbel en de invloed van de Bijbel op onze samenleving centraal staat. In het museum vindt u authentieke voorwerpen die perfect aansluiten bij de onderwerpen die u tegenkomt bij StudieBijbel.nl. Door u te omringen met de prachtige collectie in de Bijbelzaal ontstaat er een stuk beleving die naadloos aansluit bij de verdieping die StudieBijbel.nl u biedt. Dus hebben we besloten om de handen in één te slaan!

Daarom heeft het Bijbels Museum en StudieBijbel.nl samen voor u deze fantastische aanbieding:

BM vrijkaartIndien u nu een abonnement neemt op StudieBijbel Online, kunt u deze de eerste maand gratis uitproberen én krijgt u een toegangsbewijs voor het Bijbels Museum gratis toegestuurd*!

Hiermee ontvangt u beleving en verdieping in de bijbel in één :)

U kunt gebruik maken van de actie door u aan te melden via https://www.studiebijbel.nl/registreren, en op de laatste pagina de actiecode BELEEFDEBIJBEL16 in te vullen.

We hopen dat u hier gebruik van maakt en het bijzondere pand van het Bijbels Museum spoedig komt bezoeken!

*De gratis toegangskaart voor het Bijbels Museum wordt toegestuurd nadat u de eerste betaling van het StudieBijbel Online abonnement heeft voldaan. Het aantal kaarten is afhankelijk van het aantal aangegeven gebruikers bij het afsluiten van het abonnement. De actie loopt tot 31-10-2016.

Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!