StudieBijbel magazine blad-abonnement

SBM-2022-JG15-04-juni

Het Studiebijbel Magazine is een populair bijbelwetenschappelijk kwartaalblad voor mensen die meer willen weten over de achtergronden van de Bijbel. Een blad dat inzicht geeft, intrigeert, uitdaagt om verder te denken en geschreven is door gerenommeerde auteurs van de Studiebijbel. De uitgaves zijn zowel los verkrijgbaar (zie webshop) als in abonnementsvorm.

Met een abonnement ontvangt u iedere 3 maanden het StudieBijbel Magazine voor 1 jaar lang. U ontvangt 4 magazines per jaar. Wilt u uw abonnement beëindigen? Dat kan tot uiterlijk 1 maand vóór het ingaan van de nieuwe betaalperiode.

Wilt u naast het abonnement toegang krijgen tot het online-archief van het StudieBijbel Magazine, dan kost dat € 7,50 per jaar extra. Daarmee kunt u alle jaargangen sinds 2007 (ruim 50 edities) online inzien op uw computer, tablet of telefoon. Voor een overzicht van alle magazines klik hier.

Uw prijs:  € 25,00 (voor het blad-abonnement, exclusief toegang tot het online-archief)

Andere magazine abonnement opties zijn:

€ 32,50 (voor het blad-abonnement, inclusief toegang tot het online-archief). Klik hier.
€ 20,00 (voor het pdf-abonnement, exclusief toegang tot het online-archief). Klik hier.
€ 27,50 (voor het pdf-abonnement, inclusief toegang tot het online-archief). Klik hier.

Attentie:
Binnen Nederland hoeft u geen verzendkosten te betalen. Op de site staat de optie ‘Afhalen – in overleg’ geselecteerd. Dit kunt u zo laten staan.

Extra kosten voor verzending buiten Nederland
Buiten Nederland, maar binnen de EU komt er € 3,96 verzendkosten bij. Buiten de EU wordt € 6,12 verzendkosten berekend.

Uw prijs  25,00